2011. február 6., vasárnap

Ma tovább kalandoztunk a gasztronómia világában. Kinai volt a menü, de kicsit megcsúsztunk az ebéddel, nem fényképeztünk csak ettünk. Viszont a desszertről már készült kép

Habcsóktorta

3 megjegyzés:

  1. Hú, de guszta. Elküldenéd nekem a receptjét? Idén megcsináltam a tavaly elmaradt "özvegyi csókot". Rájöttem, hogy az tulajdonképpen habcsók, meg arra is, hogy szeretem a habcsókot, pedig azt hittem, hogy utálom :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon egyszerű.. 4 tojás fehérjét, annyi cukorral felvered, hogy kemény fényes állagú legyen.Sütőpapíros tepsire, torta formár, alakítasz ki és alacsony hőfokon,150 fok, inkább szárítani kell, kb 1 órát.
    Ha kihűlt, egy doboz habtejszin felverve, megy a tetejére rusztikusan, semmi cicomázás. Erre jöhet,bármilyen gyümölcs. A savanykás jól ellensúlyozza a habcsók édességét. Jó étvágyat hozzá!

    VálaszTörlés