2012. április 30., hétfő

Smarties torta Dugónak

Rendkívüli alkalomból készült ez a torta.
A kisebbikem, tél közepén született, a nagyobbikam nyáron. Amikor kicsik voltak, mindkettőnek volt szülinapi partija, sok gyerekkel.. Persze nyáron kint a kertben sok vizes játékkal, focival stb. A kicsinek meg télen csak a szobában tudtuk megrendezni. Mindig panaszkodott, hogy ő miért télen született, neki miért nem lehet kerti partija:-)
Az idén úgy alakult, nem volt lehetőség megtartani a szülinapját, mindig csak tolódott, míg aztán kitaláltuk, tartsunk egy közös kerti partit nyáron. Hát elég sokat kellett várnia rá...
A napokban aztán kiderült, úgy néz ki, megint külhon felé veszi az irányt, így a hosszú hétvégére beterveztük a szülinapot, grillezéssel, tortával,
Kigondoltuk milyen torta legyen és Timi elvállalta, megsüti neki. Mindenképpen valami kókuszosnak kellett lennie.
A végeredmény, kókuszos vaníliakrémmel töltött, smarties cukorral kirakott, igen mutatós torta....és nem csak szép, de finom is lett.

2 megjegyzés:

 1. Gyönyörü torta.A közepén a cukorka mire van felszurva?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Orvosi eszköz, azt hiszem fogszabályzáshoz használják.
   Mivel ez nálunk adott volt, ezt használtuk, de bármilyen vékony drót megfelel a célnak, annyi, hogy elég erősnek kell lennie, hogy megtartsa a cukorkát. De szerintem az is jól nézne ki, ha kissé meghajlanak a drótok.

   Törlés

Loading...