A csokit imádom, a szezámmagot is szeretem sós ételeken, ezért egyből megfogta a fantáziám a kettő egyesítése.
A hétvégén elkészítettem, igaz nem torta formában, csak sima tepsiben.
Hozzávalók:
20dkg étcsoki
15dkg margarin
4 tojás
12dkg cukor
1ek méz
8dkg liszt
1 tk sütőpor
pici só
1 púpos ek szezámmag
A szezámmagot szárazon megpirítom.
A csokit felolvasztom a margarinnal és félreteszem hűlni
A tojásokat habosra keverem a cukorral és a mézzel
A lisztet összekeverem a sóval és a sütőporral. Mindent összevegyítek és már mehet is a sütőbe
Nem szabad kiszárítani és ne felejtsük ki a lényeget, mert én majdnem kihagytam belőle a szezámmagot.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése