2011. június 24., péntek

Grillezés olasz ízekkel

Azt már mondanom se kell, odavagyok Olaszországért. Ha tehetném, Toszkánába költöznék és bejárnám egész Olaszországot.
Ezért az este a Toszkán ízek jegyében telt.
A menü a következő volt:
-Bruschetta paradicsommal, bazsalikommal, padlizsán krémmel
 A kis kenyérszeleteket, olíva olajjal megkentük és a grillen megpirítottuk, ezután jól bedörzsöltük fokhagymával. Utána pakoltuk rá a bazsalikomos paradicsomot, a padlizsánt.
- Bazsalikomos-citromos csirke
- Rozmaring ágra húzott csirkemell csikok
Minden friss fűszernövényból készült, kész illat orgia volt. A bazsalikom a panel erkélyen lakik és annyira jól érzi magát, legszívesebben kimászna a ládájából.






Desszertnek, mivel még este is nagyon meleg volt, görögdinnyét és olasz fagyit ettünk a Jolánból.
Az egész vacsorát jóféle rozéval kísértük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése