2011. május 13., péntek

májusi képek










Tomi ibolyája


már kapaszkodik


golgi belotti


az első rózsabimbó




tó szegély








még egy kanálajak





2 megjegyzés:

  1. Ismét csodás képeket tettél fel! A kanálajakkal még nem próbálkoztam, de nagyon tetszik már rég óta. Talán valamikor kipróbálom majd. Szép az ibolya! Azonban vigyázz vele, mert most még 1 tő van, de jövőre 5 lesz, aztán pedig hirtelen 125! nagyon agresszív, persze ha nem zavar akkor jó, én kifejezetten szeretem, hogy az előkertet elborítja tavasszal. Aztán meg fűnyíróval átmegyek rajta és kész. Nagyon strapabíró! Úgy látom a fehér virágok a tó parton nálad is "befigyelnek". Nálam is most virítanak! :)

    VálaszTörlés
  2. Hosszas keresgélés után akadtam ezekre képekre, most már tudom, hogy nekem is kanálajak nevű virágom van, mixbe vettem, és egyedül ezt nem ismertem közülük pedig, mondta a kertész, csak elfelejtettem:-))és ahogy elnézem eléggé közkedvelt, nem véletlenül. Nagyon szép. Remélem nálam is szereti majd:-))
    Az ibolyáról viszont én is tudok nyilatkozni:-)) borítva a kert, tavasszal gyönyörű, a fűben, tuják alatt, diófa alatt, csak úgy szerényen:-)) a fűnyírót is elviseli, jövőre újra virágzik. Köszönet a képekért így egy évvel később is:-))
    Üdv.M.

    VálaszTörlés