Ma a grillezést is update formába helyeztük, ami nem olyan nehéz, mivel a grillezett csirkemell, salátával, eleve könnyű étel. Ma egy különleges pácot próbáltunk ki, pontosabban, Mill talált rá. Egy éjszakát sörben és mézben ázott a csirke, megbolondítottuk még spárgával, ami viszont citromos - oliva olajban forgattunk meg, grillezés előtt. Érdekes, új ízeket kaptunk.
A desszert master mixel készült, parázson sült, mini palacsinta volt.
Kellemes, mondhatni nyárias idő volt, ideális a grillezéshez. Ma avattuk fel az évek óta meglévő, faszén begyújtót. Sokkal gyorsabban elkészül benne a parázs, nem is értem eddig miért nem használtuk, de ezt is még ki kell tapasztalni, mikor lesz tökéletes.
Szuper ötlet, már mi is alig várjuk a jóidőt a grillhez
VálaszTörlés