2013. március 14., csütörtök

Március közepe

Állítólag tavasz van....


2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Pedke!

    Töröld majd ezt a kommentet, ha gondolod: egy kérésem volna hozzád.

    A FREEBLOG körülbelül egy hete haldoklik: nem lehet új bejegyzést írni, bár (egyelőre) más baja nincs. A kommentelés működik - ám a népek nemigen olvassák a kommenteket, így ott hiába kiabálom, hogy menjenek a tartalék blogomba, sokan nem veszik észre. (Látom a FEEDJIT statisztikájában, hogy elég kevesen mennek át egyik blogomból a másikba, a többség csalódottan távozik, hogy még mindig nincs új mese.)

    Mivel néhányan tőled szoktak átsétálni hozzám, az volna a kérésem, hogy (ha nincs ellenedre) tedd ki a tartalék blogocskám elérhetőségét is a linkjeid közé. Sajnos úgy tűnik (a hiba-elhárítók válaszolták a tegnapi levelemre), hogy a FREEBLOG haldoklása még eltart egy darabig.

    A tartalék blogom a BLOG.HU-n található, és a linkje a következő:
    http://csivicsuvi.blog.hu/

    Kis képet alighanem találsz hozzá a FREEBLOG-os blogomban, oldalt, a bal oldali sávban. De ha gondolod, küldök is szívesen, csak add meg a méretet, hogy mekkorában kéred. (bukuli@vipmail.hu)
    Esetleg a CSICSU-blog képét is másikra lehetne cserélni, hisz ez sajnos már nem Csipikéről és Csupikáról szól, a képen pedig ők láthatók itt nálad. Igaz, én is megtartottam az avataromat, kegyeleti okokból - de egy kívülállónak Csipikéék már nem jelentenek semmit.

    Szép napot kívánunk szeretettel: Ági és a szárnyasok

    VálaszTörlés