2010. július 18., vasárnap

Hőség ellen

Azt hiszem,tegnap volt a csúcs meleg. Minden kókad,löttyed, hiába locsolok ezerrel. az a baj,éjjel se hűl le a levegő,nem lehet felfrissülni.
Ezért csütörtök éjjelre, ha már aludni úgyse lehet, szerveztünk egy éjszakai fürdőzést a Velencei tóra. Ezt sokan mások is így gondolták, mert rengetegen voltak.
Olyan helyet kellett választanunk,ahol éjjel is van büfé, mert egyeseknek ha nem alszanak, muszáj táplálkozniuk és utána sörrel öblögetni:-))) Minden esetre, mi lányok felkészültünk , mert nincs rosszabb egy éhes, nyűgös pasinál. Én a palacsintát bevállaltam.

Az élelmes büféseknek köszönhetően, frissen sült halat ettünk, éjjel 12 órakor. Isteni volt:-))Valamiért a strandi sült halnak, olyan fillingje van, amit nem lehet otthon produkálni.

Aztán egy párocskának segítettünk kocsi kulcscsot keresni, de nem lett meg a sötétben.Felajánlottuk, haza visszük őket, de mivel a lakás kulcsuk is rajta volt, úgy döntöttek úgy sem tudnak bemenni , maradnak reggelig, hátha akkor megtalálják. Így hát, jó éjszakát kivántunk nekik.

A levegő kellemes volt, a víz meleg. igazi felfríssülés:-))) Forró, izzadós, éjszakai forgolódás helyett, bátran ajánlom, az éjszakai standolást, sok, szúnyog elleni szerrel felkészülve.  Persze jobb, ha másnap nem kell dolgozni menni.....

1 megjegyzés: