2010. február 9., kedd

!

NYOMTASS - PLAKÁTOLJ! HIRDESD AZ ÁRVÁKAT, A CHIPEZÉST, AZ IVARTALANÍTÁST! SEGÍTS A BARÁTAINKON!!!!
http://www.illatosut.hu - Budapest !!! !!! !!! !!! !!!

http://www.koborka.hu - Lovasberény (Fejér megye) Horváth Bora

http://www.szentferenc.hu- Ócsa (Pest megye) Nagy Henni - Merza ...tovább »Rita

http://www.mentsvar.hu - Kecskemét - Tőzsér Judit - Szabó Attila

http://www.budaorsiallatmenhely.hu - Törökbálinti DEPÓ magasságában
...ÉS KÉRÜNK BENNETEKET - NE FELEDKEZZETEK MEG ADÓTOK 1 %-RÓL SEM, EZEKEN AZ OLDALAKON MEGTALÁLJÁTOK AZ ADÓSZÁMOT IS! HA SZIMPATIKUSAK A CÉLKITŰZÉSEK - SEGÍTSETEK!!
NÉHÁNY MENHELY WEBLAPJÁN VAN LEHETŐSÉG A VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁSRA I
NAGYON-NAGYON SOK KÖLYÖK KUTYA VAN A GYEPIKEN, A MENHELYEKEN, AZ ILLATOS ÚTON! NÉZZÉTEK MEG AZ OLDALAKAT ÉS KÉSZÍTSEN PLAKÁTOT AKINEK VAN RÁ LEHETŐSÉGE! TEGYÉTEK KI - ODA AHOL MEGENGEDIK!!!! HÁTHA GAZDÁRA LEL EGY-KÉT ANGYAL
HIRDESSÉTEK A BUDAÖRSI ÁLLATMENHELYET, HOGY NE KERÜLJÖN MEGINT SOR ERRE A NYOMORULT - ÁM DE SAJNOS KÖTELEZŐ ALTATÁSRA... NE HÁBORODJON FEL SENKI - ADDIG AMÍG AZ EMBEREK TÖMKELEGÉVEL HAJIGÁLJÁK KI AZ ÁLLATOKAT, AMÍG NEM CHIP-EZTETNEK, AMÍG NEM IVARTALANÍTANAK - ADDIG EZ VAN! A GYEPMESTER MEG CSAK HORDJA, HORDJA, HORDJA ÉS MINT TUDJÁTOK A GYEPI A MENHELY MELLETT VAN... 14 NAP A KARATÉN... HELYET KELL ADNI MINDENKINEK DE EGY IDŐ UTÁN A TELE IS TELE VAN!

http://www.budaorsiallatmenhely.hu/
NAGYON SOK A CICA IS !!!! NAGYON VÁGYNÁNAK A MELEGRE
http://www.allatvedelmiorszem.h/
+36 70 601 6 701 Kincses Imre - telepvezető

TÁPOT ÉS FORGÁCSOT IS NAGYON VÁRUNK! KUTYÁKAT IS LEHET JÖNNI SÉTÁLTATNI - FÉL ÓRA ÖRÖM IS NAGY ÖRÖM NEKIK!
HIRDESD AZ OLDALUNKAT, HOGY TÖBBEN CSATLAKOZZANAK ÉS EGYRE TÖBBEN LEGYÜNK! SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!
Elindult újabb IVARTALANÍTÁSI ÉS CHIPEZÉSI AKCIÓNK!

Időtartama: 2o1o. január 25-től 2o1o március 14-ig
Küldd el állatbarátoknak, állattartóknak és bárkinek, hogy minél többen vegyenek részt rajta, minél kevesebb állat szülessen feleslegesen egy olyan országban, ahol naponta altatják százával a senkinek sem kellő kutyákat és ahol számolatlanul halnak a macskák is.
Tegyünk azért, hogy jusson mindnek szerető gazdi!

Fazekas Ildikó ezt írta: KÉRLEK, JUTTASSÁTOK EZT EL MINÉL TÖBB HELYRE, hátha megtaláljuk, ki volt az a rohadék,a ki ezt tette…

Jászberényben, a Szent István körút Zagyva felőli oldalán lévő garázsok mögé egy németjuhász kutyát kikötött valami rohadék.

Három napon keresztül a mínusz 15 fokos hidegben víz és élelem nélkül fagyoskodott szegény. A kutya .teljesen át volt fagyva, lábai elgémberedtek a hidegtől. A kiszáradás határán volt, és látszott rajta, hogy hónapok óta nem is etették megfelelően. Csak a véletlennek és a lakosok azonnali bejelentésének köszönhető, hogy Molnár Lívia, a jászberényi menhely vezetője megmenthette az életét Jacknek…

Időben érkezett a segítség,és Jack is élni akart. Néhány nap alatt magához tért, kissé megerősödött, és talán nem gondol arra,hogy…miért? (részletek Molnár Lívia cikkéből)

Kérlek, segítsetek megtalálni ezt a szívtelen, aljas, gerinctelen férget, hogy megkapja, amit érdemel (és itt nem a jogi lépésekre gondolok…)!!!!
KÖSZÖNÖM, HOGY ELOLVASTÁTOK!
HA MÓDOTOKBAN ÁLL - SEGÍTSETEK!
http://www.allatvedelmiorszem.hu

3 megjegyzés:

  1. Végigolvastam bejegyzéseid, s ha még valaki errej ár és megteheti, tényleg segítsen. Én tudom milyen ez az érzés. Márciusban lesz 3 éve, hogy örökbe fogadtunk a kutyamentő alapitványtól egy -akkor még borzalmasan kinéző- kiskutyát. Nem tudom leírni az érzést, amikor találkoztunk, s azt a boldogságot sem, ami azóta körülölel bennünket. Imádjuk, s ezt a kutyus is tudja. Köszönöm, hogy ennyire állatszerető vagy Te is. Viki

    VálaszTörlés
  2. Viki!
    Nagyon szép a kutyusod, már régebben megcsodáltam és elolvestam a történetét.

    VálaszTörlés
  3. Pedke köszönöm szépen, és ha tényleg az emberek tisztában lennének azzal, hogy egy ilyen kis árva jószág mennyi hálát és szeretetet tud adni ?? - köszönöm, hogy megerősitesz benne. Mi imádjuk, de Ő is nagyon vigyáz ránk.

    VálaszTörlés