2009. augusztus 15., szombat

Hazajöttünk

Hazaértünk a balatoni nyaralásból.
Most pihenjük ki az esemény dús napokat. (Képeket később rakok fel, nem az én gépemen vannak a jók)
Kutyás szemmel biztos jó volt, nekem fárasztó. Samu szépen öregurasan elhűsölt a diófa árnyékában. Pippót és Gigit, vittűk ahova lehetett. Vitorlázni sajnos nem jöhettek, Pipp pedig tutira élvezte volna-))) Lehet, egy párszor ki kellett volna menteni a vízből.-))) Nagyon hullámzott, ha megálltunk, nekem is bemozdult a gyomrom felfelé.
Egy titkos helyen, amit egy másik kutyás ajánlott,ők is megmártóztak a Balatonban.( De ez tényleg titkos, mivel az egész Balaton területén tilos a kutyákat fürdetni. Nem értek egyet ezzel, mert sok kutya tisztább, ápoltabb és kulturáltabban viselkedik, mint némely ember!)
Nagyon élvezték a sekély vízben trappolást.Ha mélyebbre csalogattuk őket, egyből kifele vették az irányt. Érdekes,még egy kutyám se volt, amelyik szeretett volna úszni.

Gigi nagyon szerelmes lett Lolobrigidába, a szomszéd Józsi nagytestű, németjuhász keverékébe. Mivel nem érte fel, folyamatosan ugrált rá, vagy a farkába próbált kapaszkodni. Ha nem volt a közelébe. visított utána.
Sajnos azóta se nyugodott le, itthon a többieket zaklatja. Már heves összetűzése is volt Pippóval. mert nem tűri Gigi rohamait.
Ez végképp betett, úgy hogy eldöntöttem, ivartalaníttatom. Mindenkinek jobb lesz!!! Hétfőn megyünk a dokihoz időpontot kérni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése