Hétvégére kráter szeletet sütöttem.
Igy készül
Puding:
9 dl tejjel felfőzünk 2 csomag vaníliás pudingport, teszünk hozzá megfelelő mennyiségű cukrot . Hagyjuk kihűlni.
Tészta:
5 db tojás sárgája
1 vaníliás cukor
25 dkg kristálycukor
1 dl étolaj
1 dl tej
1 csomag sütőpor
25 dkg liszt
2 evőkanál kakaópor +5 felvert tojás habja
Sütés:
Kikeverem a tészta összetevőit, kivajazott kilisztezett tepsibe simítom és vizes evőkanállal a pudingot a tepsi szélétől kezdve a tésztára szaggatom kb. fél evőkanálnyi gombócokban.
Lassan sütöm közepes fokozaton, hogy egyenletesen átsüljön a magas falú gáz tepsiben.
Tetejére:
1 nagy doboz tejföl
1csomag vaníliás cukor
4-5 evőkanál porcukor
Jól kikeverem és a sütőből kivett forró tészta tetejére kenem.
Ha kihűlt, a hűtőbe teszem, már egy óra múlva fogyasztható.
how are you?
VálaszTörlésAwesome blog, great write up, thank you!